Het boek “Vaccin vrij”

Boek “Vaccin vrij” door Door Frankema

Vaccinvrij! Ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien

Dit boek is bij de boekhandel te koop of via www.bol.com of www.palatino.nu te bestellen.
ISBN 9 789047 706052

Ruim 15 jaar geleden besloot Door Frankema haar kinderen niet te laten vaccineren. In eerste instantie een puur intuïtieve beslissing die op een muur van onbegrip en oordeel stuitte. Vaccins zijn er toch om kinderen te beschermen? Hoe kan het dan ‘niet goed voelen’ om ze in te enten?

Om haar beslissing kracht bij te zetten besloot ze de feiten op een rij te krijgen en verdiepte zich in ‘alles wat los en vast zat’ over vaccins en de verschillen tussen gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen. Het bracht ondergeschoven informatie over ingrediënten, gebrekkige effectiviteit en onwetenschappelijk onderzoek aan het licht.

Frankema beschreef zowel haar persoonlijke ervaringen als de resultaten van haar zoektocht in een e-book dat twee jaar geleden op www.vaccinvrij.nl verscheen. Het maakte een golf aan herkenning en reacties los en het logische gevolg hierop was de ervaring van het collectief eveneens te verwoorden. Na twee jaar van verdieping en voorbereiding is het tijd voor een tastbaar boek waarin ouders, artsen en wetenschappers de ruimte krijgen om de andere kant van het vaccinatie verhaal naar buiten te brengen.

The first wealth is health, Ralph Waldo Emerson